STUDIO COLLINS WEIR
HORSE HILL RESIDENCE

HORSE HILL RESIDENCE

HORSE HILL RESIDENCE

HORSE HILL RESIDENCE

MILL VALLEY CA

STUDIO COLLINS WEIR worked with client and architect to build a sense of history and place into a ground up custom residential project.  To accomplish this, the studio blended custom pieces of furniture with vintage finds and contract pieces alongside the clients’ growing collection of emerging artists.  The material palette for the furnishings, floor and window coverings at once reinforces the industrial nature of the architectural materials and contrasts that same palette to create pockets of softness and light for moments of casual repose.

 

STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_2.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_3.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_4.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_5.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_6.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_7.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_8.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_9.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_10.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_11.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_HorseHill_12.jpg
 PHOTOGRAPHY: MATTHEW MILLMAN, ADAM ROUSE

PHOTOGRAPHY: MATTHEW MILLMAN, ADAM ROUSE