STUDIO COLLINS WEIR
JACKSON STREET - PREVIEW

JACKSON STREET - PREVIEW

JACKSON STREET - PREVIEW

JACKSON STREET - PREVIEW

SAN FRANCISCO CA

Set between sea and sky, this condominium commands views over the mansard rooftops of Pacific Heights below.  SCW fulfilled our clients request to feel as if their living room was an extension of this view through a material exploration of reflection and color.  Using their existing sculptural dining chairs as inspiration, we juxtaposed the organic forms with sleek minimal lines in white glass and deep shades of blue all set over a custom area rug inspired by the clouds.  With a pair of chairs that swivel to face the accordion doors, the result is a space that feels as if you are floating in the sky.  SCW is continuing to work with our clients, designing the bedrooms, family room and her studio.

 

STUDIOCOLLINSWEIR_JACKSONSTREET_2.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_JACKSONSTREET_3.jpg