STUDIO COLLINS WEIR
PACIFIC HEIGHTS RESIDENCE

PACIFIC HEIGHTS RESIDENCE

PACIFIC HEIGHTS RESIDENCE

PACIFIC HEIGHTS RESIDENCE

SAN FRANCISCO CA

An austere architectural renovation to a multistory Edwardian condominium provides the backdrop for an exploration in textural contrast through a rich overlay of fabrics and custom furnishings. For this project, STUDIO COLLINS WEIR supported the architect in the selection of finishes and worked with the client to furnish the home with an environmentally conscious green strategy for their growing family.

The unique spatial constraints and the clients sensitivity to industrial finishes and materials required custom furniture solutions throughout the home. The result is a project that compliments the design intent of the architect while addressing the specific needs of the client.

 

STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights3.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights7.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights4.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights6.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights5.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights8.jpg
STUDIOCOLLINSWEIR_PacificHeights10.jpg
 PHOTOGRAPHY: JOHN SUTTON, ADAM ROUSE

PHOTOGRAPHY: JOHN SUTTON, ADAM ROUSE